Advies van de verf- en behangspecialist, daar wordt uw huis beter van!

Advies over schuren, schilderen en verf in Maastricht

Goed advies is het halve werk. Dat bespaart u tijd en geld. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Daar horen de juiste gereedschappen met passende producten bij; allemaal afgestemd op uw klus.

Talloze soorten verf

Verf is er in talloze soorten. Iedere ondergrond en iedere toepassing stellen zo hun eigen eisen, zoals welke verf geschikt is voor buiten, voor welke ondergrond en voor welke weersomstandigheden. Onze vakmensen adviseren u goed. Zo koopt u bij ons altijd de juiste verf en betaalt u nooit teveel.


In onze verfwinkel hebben we een kleurrijk assortiment van binnen- en buitenverf. Voor zowel de doe-het-zelver als voor de professional hebben we verf:

Kom naar onze winkel voor uw verf!

Het beste schuurgereedschap

Mooi schilderwerk begint met een goede voorbereiding. Dat betekent schuren. Machinaal schuren doet u het beste met een schuurmachine met stofafzuiging. Onze vakmensen adviseren u met welk model u het gewenste resultaat bereikt. Voor het betere handwerk hebben we schuurblokjes en vellen schuurpapier. Zo maakt u een gladde start voor perfect schilderwerk.

Kom naar onze winkel voor uw schuurgereedschap!